Tandlæge i Køge Tandlæge i Køge

Kosmetisk tandbehandling – Hvad er det og hvorfor får man det?

Hos Tandlæge Bodil Diernæs har vi, ligesom så mange andre steder, i de seneste år oplevet en stigende interesse for kosmetisk tandpleje. I dette indlæg vil vi derfor berøre de vigtigste aspekter af behandlingen, både hvilke indgreb man kan få foretaget og hvilke overvejelser man skal gøre sig omkring disse. Vil du høre mere eller bestille tid til en kosmetisk tandbehandling kan du kontakte os på telefon 56 65 07 27.

Større fokus på udseende

I vores samfund er der stort fokus på udseende og mange ønsker at ligne de idealer de ser på fjernsynet og i bladene med store, hvide, snorlige smil. Det er dog ikke alle der er blevet skænket dette fra naturens side, og det er her kosmetisk tandbehandling kommer ind i billedet.

kosmetisk tandbehandling

Hvad omfatter kosmetisk tandpleje?

Kosmetisk tandbehandling omfatter alle de behandlinger, der har til formål at ændre på tændernes stilling, udseende m.m. og altså ikke tjener noget sundhedsmæssigt formål. Dette kan fx være tandblegning, lukning af mellemrum, påsættelse af tandsmykker og tandretning for udseendets skyld. Den mest udbredte behandling er dog tandblegning, da den kan foretages nemt og hurtigt med et øjeblikkeligt resultat. Det er dog vigtigt, at du aldrig prøver at blege dine tænder med et produkt i dit eget hjem, da dette ofte kan skade tænderne. Tandblegning skal altid foretages af en professionel tandlæge, der har autorisation til at foretage kosmetiske behandlinger.

Tandblegning

Efterhånden som man bliver ældre, bliver ens tænder misfarvede, dette sker for alle, men det går særligt hurtigt, hvis man dagligt indtager store mængder kaffe, te, rødvin eller andre mad- og drikkevarer med et højt indhold af farvestof. Vi foretager professionel tandblegning i vores klinik i Køge, og bruger selvfølgelig kun godkendte materialer og teknikker, så du ikke skal frygte for dine tænders sundhed, når du ønsker et hvidt smil.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig om kosmetisk tandpleje?

Når det kommer til kosmetisk tandbehandling gælder sætningen: “Alt med måde”. Selvfølgelig kan det være flot at have skinnende hvide tænder, men det allervigtigste er dog at have sunde tænder. Ligesom med så mange andre aspekter af livet kan overdreven brug være farligt, og bleger man sine tænder hele tiden, har dette selvfølgelig også en skadelig effekt. Men i begrænsede mængder kan det dog være et flot og frisk pust til ens udseende.
Vil du vide mere om muligheden for kosmetisk tandbehandling i Køge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 07 27 eller skrive til os gennem vores kontaktformular.

Praktisk info

Tandlæge Bodil Diernæs ApS
Vestergade 29
4600 Køge
56 65 07 27
bodildiernaes@mail.dk

Sitemap
Privatlivspolitik

Anmeld Tandlæge Bodil Diernæs på Google

Åbningstider

FormiddagEftermiddag
Mandag8.00-12.3013.00-17.00
Tirsdag8.00-12.3013.00-18.00
Onsdag8.00-12.3013.00-16.00
Torsdag8.00-12.3013.00-17.00
Fredag8.00-12.3013.00-16.00

Her bor vi