Akut tandlæge i køge

Lider du af akut tandpine?

Tandsmerter kan opstå fra det ene øjeblik til det andet, og ofte i tidsrum hvor tandlægen har lukket. Oplever du akut tandpine i eller omkring Køge anbefaler vi, at du kontakter Tandlæge Bodil Diernæs tidligt på morgenen, og så vil vi bestræbe os på at finde en tid til dig hurtigst muligt samme dag. Ved akutte henvendelser er det vigtigt, at du ringer direkte til os, i stedet for at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. På denne måde kan vi hurtigt tage stilling til, hvordan vi bedst kan løse dit problem.

Tips og tricks ved tandpine

Har du fået en tid hos din tandlæge i Køge, men kan du ikke udholde smerterne indtil da, er der flere ting, du selv kan gøre. Først og fremmest skal du forholde dig i ro, undgå fysisk aktivitet og lad så vidt muligt være med at røre ved den udsatte tand. Derudover anbefaler vi almindelig smertestillende håndkøbsmedicin, som fx Ipren eller Panodil, som kan være med til at dulme smerten, indtil du kan komme til behandling. Tag dog aldrig flere piller end den anbefalede dosis, som altid er at finde på pakken.

Er du kommet til skade og har du behov for akut behandling?

Har du været udsat for en alvorlig ulykke, og kan dit problem derfor ikke vente, skal du kontakte Tandskadevagten via Akuttelefonen på nummeret 1813, som svarer alle døgnets timer. Alvorlige tandskader kan fx være flækkede tænder, tænder der er blevet slået ud eller voldsomme blødninger i munden. Tandskadevagten er tændernes skadestue, og skal kun benyttes, hvis der er tale om akutte behandlingskrævende skader. Har du smerter af mindre omfang skal du ringe til Tandlægevagten Region Hovedstaden, som har adresse på Oslo Plads i København Ø. Telefonnummeret til tandlægevagten i København, som er den der ligger nærmest Køge, er 70 25 00 41.

Kontakt Tandlæge Diernæs – Akut tandlæge

Hos Tandlæge Bodil Diernæs i Køge hjælper vi dig altid gerne med at finde ud af, hvordan du skal forholde dig til dine akutte smerter. Giv os et kald på telefon 56 65 07 27, så finder vi sammen ud af, om vi skal finde en tid til dig her på klinikken, eller om du skal videresendes til Tandskadevagten med det samme. Vores adresse er Vestergade 29, 4600 Køge, og du er altid velkommen til at kigge ind indenfor vores åbningstider.

Læs vores kundeanmeldelser fra Google