Tandkroner og tandbroer

Fuldkeramiske kroner tilpasset dine farver er et smukt valg. Disse E-max porcelænskroner har  en gennemskinnelighed, så de ligner naturlige tænder.

På vores tandklinik i Køge tilbyder vi dansk producerede kroner  og broer fremstillede af danske tandteknikere. Materialerne er af højeste kvalitet, hvilket forlænger levetiden og giver et kosmetisk bedre resultat.

Kroner i porcelæn og ædle metallegeringer reducerer risiko for udvikling af allergi.

Præcisionen er i top, dvs. der er ingen kanter og spalter mellem tanden og kronen. Desuden er der mulighed for individuel tilpasning af tandbroen eller kronen hos tandteknikeren, så farven, højden og kontakten til nabotanden er optimal.

Broen til et naturligt smil

Når det kommer til tandpleje, er tandbroer en fantastisk løsning til at genskabe dit smukke, fuldendte smil. Men hvad er egentlig en tandbro, og hvornår har man brug for den?

En tandbro er en række porcelænskroner, der anvendes til at erstatte en eller flere manglende tænder. Porcelænsbroer er ikke kun slidstærke, men giver også et naturligt smil. De bærende tænder beslibes, hvorefter broen fastgøres på disse for at dække det tomme rum. Resultatet er en smuk og naturlig tandrække, der får dig til at smile bredt.

Det spændende ved porcelænsbroer er, at de kan tilpasses til at ligne dine naturlige tænder, så ingen vil bemærke forskellen.

Kronen på værket: styrk din tand

En tandkrone dækker hele tanden. Dette er nødvendigt, når en tand er stærkt beskadiget, svækket efter en rodbehandling eller en stor tandfyldning. Tandkroner beskytter tænderne mod yderligere skader og giver dem styrken til at fungere normalt. Ligesom tandbroer er porcelænskroner det foretrukne valg, da de kombinerer holdbarhed med et naturligt udseende. Fremstillingen af en tandkrone involverer at forme tanden, tage aftryk og derefter fastgøre kronen.

Det er vigtigt at bemærke, at porcelænskroner også kan tilpasses, så de matcher dine naturlige tænder perfekt. Dette giver dig mulighed for at bevare skønheden i dit smil, selv når tænderne kræver beskyttelse og styrke.

Fordele ved porcelænskroner og porcelænsbroer

Fordelen ved en fastsiddende porcelænsbro er, at den vil opleves som din egne tænder. En bro sidder helt fast og må endelig ikke forveksles med en løs delprotese, der kan tages ud.

Hvis du ønsker en billigere behandling, så tilbyder vi også udenlandske producerede porcelænskroner mm.

Klik herunder for at se vores priser.