Kosmetisk tandbehandling i Køge

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dine tænders udseende, kan vi tilbyde dig en bred vifte af kosmetiske behandlinger med fokus på æstetikken. Vi anvender smukke fuldkeramiske kroner , hvor porcelænet er gennemskinneligt som tandsubstans, så tænderne ser naturlige ud. Slidte tandsæt bygges op i plast eller porcelæn, så tænderne får den oprindelige længde og syner lysere.

Små irriterende brune skønhedspletter på tænderne dækkes med plast eller porcelæn. Mellemrum mellem f.eks fortænder kan lukkes og gøres usynlige med plast eller porcelæns facader. Tandblegning kan også være en ide.

Dette er alle behandlinger, der kræver ingen eller kun meget beskedent indgreb på tænderne.

Tandblegning

Misfarvede, rodbehandlede tænder kan få den hvide, naturlige farve igen med en tandblegning. Det kan dreje sig om lidt for gule eller mørke tænder farvet af mad og drikke, som oftest kan blive smukke og hvide gennem en nænsom blegning af tænderne.

Alle vores kosmetiske behandlinger har som overordnet mål at skabe et smukt tandsæt, der genskaber glæden ved at smile. Og uanset hvilken tandbehandling, du har brug for, sørger vi, at vores løsningsforslag ikke indebærer nogen form for beskadigelse af dit tandsæt.

Kosmetisk tandpleje kræver ekspertise, opdateret viden og en høj etisk standard af tandlægearbejdet.