Tandlæge Ejby

Tandlæge Bodil Diernæs er med klinik i centrum af Køge en centralt beliggende tandlæge ikke langt fra Ejby.

I klinikken byder vi alle typer af patienter velkomne – unge som gamle – da vi ønsker, at alle skal have let adgang til professionel tandbehandling. Vi er med andre ord en tandlæge tæt på Ejby for dig, som kunne tænke dig de bedste muligheder for kompetent tandlægehjælp.

Tidssvarende behandlinger

Tandlægeverdenen er et område, der er i konstant forandring. Nye metoder kommer til, effektivt udstyr bliver udviklet, og heraf forbedres mulighederne for tandbehandling.

Vi er en tandlæge nær Ejby, som følger denne udvikling tæt. Gennem kurser og løbende uddannelse gør vi nemlig alt, hvad vi kan, for at holde vores faglige viden opdateret, således at vi er i stand til at tilbyde så optimal behandling som muligt.

Af denne grund vil du i klinikken få behandling med moderne udstyr, hvilket ikke alene sikrer, at du får skånsom behandling, men det medvirker i høj grad også til, at vi hurtigt og effektivt kan foretage den behandling, du har brug for.

Således sikrer vores tidssvarende behandlinger, at du med os som din tandlæge nær Ejby hverken oplever unødig smerte eller tidsspilde.

Bliv mødt med et smil hos din tandlæge tæt på Ejby

Når du træder ind ad døren til klinikken, gør vi en dyd ud af at sikre, at du bliver mødt at en behagelig atmosfære. Vores erfaring siger os nemlig, at dit førstehåndsindtryk har afgørende betydning for, hvordan du oplever resten af dit besøg i klinikken.

Derfor er vi en tandlæge nær Ejby, som møder dig med åbne arme og ikke mindst smil, du så føler dig velkommen hos os. Desuden har vi indrettet klinikken på en sådan måde, at den indbyder til ro og afslapning, så du har de bedste betingelser for at få en behagelig fornemmelse i kroppen, inden du går ind til behandling.

Spørgsmål og svar

I forsøget på at passe bedst muligt på dine tænder, er det ikke ualmindeligt, at du brænder inde med spørgsmål. Som tandlæge ikke langt fra Ejby lægger vi derfor vægt på at skabe en dialog, hvor du frit kan stille spørgsmål til såvel tandbehandling som daglig tandpleje.

Uanset om du er i tvivl om prisen på en behandling, eller hvilken teknik du bør bruge, når du børster dine tænder, er du således mere end velkommen til at stille os dit spørgsmål – vi svarer glædeligt!