Tandlæge Lille Skensved

Faglighed, omhyggelighed og tryghed. Disse tre kvaliteter kendetegner det arbejde, vi udfører hos Tandlæge Bodil Diernæs. Vi er nemlig en tandlæge ikke langt fra Lille Skensved, hvor du ikke alene er sikret professionel tandbehandling, men hvor du også kan se frem til at få tandbehandling med tryghed og tillid i højsædet.

Sunde tænder – Hele livet

Dine naturlige tænder er de bedste tænder, du kan få. Derfor er der god grund til at passe på dem. Vi tilbyder at være din tandlæge, hvor du gennem almindelig og forebyggende tandpleje kan få hjælp til at sikre dine tænders sundhed.

Skulle det alligevel ske, at du eksempelvis har fået et hul i en tand eller pådraget dig en tandskade, er vi ligeledes en tandlæge nær Lille Skensved, hvor du kan få behandling. Vi tilbyder nemlig alt fra tandfyldninger til tandkirurgi og plast- og porcelænsbehandlinger, og der er således altid hjælp at hente uanset dit individuelle behov for behandling.

Få flottere tænder med kosmetisk tandpleje

Ikke sjældent oplever vi, at patienter kommer til os i klinikken med et ønske om hjælp til at få et flottere smil. Mellemrum mellem tænderne, misfarvede tænder og skæve tænder er nemlig ofte årsager til, at nogle oplever at være utilfredse med deres tænder.

Går du ligeledes rundt og drømmer om at få gjort noget ved dine tænder, er vi en tandlæge i Køge nær Lille Skensved, hvor du gennem kosmetisk tandbehandling kan opnå større tilfredshed med dine tænders udseende.

Tandlæge nær Lille Skensved med studierabat

Mange forbinder det at gå til tandlægen med tårnhøje priser – men sådan behøver det ikke at være.

Vi er en tandlæge med behandlinger til priser, alle kan være med på. Nærmere bestemt betyder dette, at vi med et overkommeligt prisniveau er en tandlæge, hvor penge ikke behøver at spænde ben for sunde tænder. Du har desuden altid mulighed for at få et prisoverslag, inden vi påbegynder behandling, så du ved, hvad du kan forvente at skulle betale. Med andre ord får du hos os en tandlæge nær Lille Skensved, men en høj grad af gennemsigtighed og fair priser.

For dig, som er studerende, kan vi oven i købet tilbyde hele 10% i studierabat på frie ydelser. Dette betyder, at du får rabat på frie ydelser såsom plastfyldninger, rodbehandling, implantater og bedøvelse. Vi ønsker nemlig, at også studerende – for hvem pengene kan være små – skal have mulighed for at give deres tænder et godt udgangspunkt for at holde langt ud i fremtiden.

Der er således ingen grund til at holde dig tilbage – kontakt din tandlæge i Køge nær Lille Skensved og få del i fordelene!