Tandlæge Borup

Kunne du tænke dig en tandlæge tæt på Borup? Og vægter du personlig behandling og tillid højt? Så er Tandlæge Bodil Diernæs en sikkert valg for dig.

Med klinikkens fordelagtige placering i hjertet af Køge tilbyder vi at være din tandlæge nær Borup, som hjælper dig et stort skridt på vejen til sunde og velfungerende tænder – hele livet!

Fokus på den enkelte patient

Vandene er delte, når det kommer til det at gå til tandlæge: Nogle personer har ikke noget imod det, mens andre gruer for at skulle lægge sig i tandlægestolen. Faktisk er vandene så delte, at mange undgår at tale om det, da det at frygte at gå til tandlæge – også kaldet tandlægeskræk – af nogle opfattes som et tabu.

Men vi er en tandlæge ikke langt fra Borup, som italesætter det udbredte problem. Vi har nemlig mange års erfaring med behandling af både den ene og den anden type patient, og af denne grund ved vi også, hvor stor betydning det har at være åben omkring, hvordan man har det med at gå til tandlæge.

Når du kommer til os i klinikken, lægger vi vægt på at sætte os ind i netop dine behov – dette mener vi, er det bedste udgangspunkt for et godt tandlægebesøg. Uanset om du lider af tandlægeskræk af eller ej, starter vores møde derfor ud med en personlig samtale som grundlag for videre behandling.

Alle er velkomne hos os! Med vores fokus på den enkelte patient, ved vi, hvad der skal til, for at du får en positiv oplevelse, når du går til tandlæge i nærheden af Borup.

Tandbehandling med en tandlæge nær Borup

Vi er en tandlæge tæt på Borup, som tilbyder en bred vifte af tandbehandlinger.

I vores klinik kan du således få behandlet både stort og småt, idet vi udfører alt fra behandling af caries til kosmetisk tandpleje. Vi tilbyder også behandling med kroner og broer, og har du behov for kirurgisk tandbehandling – eksempelvis fjernelse af visdomstænder – klarer vi også dette. Vi tilbyder altså alle almindelige former for tandbehandling, som du måtte have brug for.

Uanset hvilken behandling du modtager i klinikken, er vi en tandlæge nær Borup, som yder skånsom tandbehandling. Med moderne teknologi og nyt udstyr kan vi nemlig tilbyde stort set smertefri behandling – til glæde for dig og til gavn for os, når vi udfører vores arbejde.