Tandlæge Solrød

Er du netop flyttet til Solrød, eller leder du blot efter en ny tandlæge i dette område, så står personalet hos Tandlæge Bodil Diernæs klar til at byde dig velkommen til en behagelig og kompetent behandling.

En tandlæge der har tid til dig

Regelmæssige tandlægebesøg er, udover den daglige tandpleje, en af de vigtigste faktorer i opretholdelsen af en sund mund- og tandhygiejne, og derfor er det vigtigt at finde en tandlæge, man føler sig fuldstændig tryg ved at komme hos. Hos Tandlæge Bodil Diernæs nær Solrød sætter vi en ære i at skabe en rolig og behagelig atmosfære i vores moderne lokaler. Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov, så du får den bedst mulige patientoplevelse.

God kommunikation er altid er vigtigt, men vi har erfaring med, at der hos folk med tandlægeskræk, er et ekstra stort behov for at vide præcis hvad der sker, når patienten ligger i stolen. Lider du af tandlægeskræk, bør du derfor informere os om det ved din første konsultation, så vi kan sørge for at guide dig igennem behandlingen, trin for trin, så der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser.

Stort udvalg af tandlægebehandlinger

Udover at skabe en behagelig atmosfære i vores lokaler nær Solrød, går vi selvfølgelig også op i at opretholde et højt fagligt niveau, så vi til hver en tid kan tilbyde vores patienter den bedste og mest tidssvarende behandling. Dette sørger vi for ved jævnligt at efteruddanne vores dygtige team, og tilmelde dem relevante kurser og foredrag. Vores personale består af tre dygtige tandlæger og tre veluddannede klinikassistenter, der alle ønsker at hjælpe dig mod et sundt og flot smil. Vores motto på klinikken er “Gode tænder giver glade grin”, og vi arbejder hver dag hårdt på at sende vores patienter ud af døren med et smil på læben.

En anden god grund til at smile er, at vi hos Tandlæge Bodil Diernæs tilbyder 10% studierabat på flere frie ydelser, så der er ikke nogen undskyldning for at droppe tandlægebesøget, heller ikke selvom man er på SU.

Kontakt os –  Tandlæge i Køge nær Solrød

Ønsker du at vide mere om vores klinik, eller ønsker du blot at bestille en tid, er du altid velkommen til at kontakte os gennem den kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Derudover sidder vi også klar ved telefonen til at besvare din henvendelse, vores nummer er 56 65 07 27.

Du finder vores klinik på Vestergade 29, 4600 Køge, blot en kort køretur fra Solrød. Benytter du dig af offentlig transport fra Solrød, kan du tage E-toget fra Solrød Strand Station og stå af på Køge Station, hvorfra der kun er 700 meter til du træder ind i vores moderne tandlægeklinik på Vestergade i Køge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og til at hjælpe dig med at finde smilet igen!