Tandlæge Strøby Egede

Er du på udkig efter en kompetent tandlægeklinik nær Strøby Egede, så står Tandlæge Bodil Diernæs klar til at tilbyde behagelig og professionel behandling i en afslappet atmosfære.

Hos tandlæge Diernæs er du i fokus

Når du træder ind i vores klinik nær Strøby Egede, vil du opleve, at du hos os altid er i fokus. Vi tager os tid til at lytte til hver enkelt patient, for på den måde at kunne tilbyde individuelt tilpasset tandpleje. Hos os gælder det nemlig ikke bare om at presse så mange patienter ind i kalenderen som muligt, men derimod om at give hver enkelt patient en behagelig og afslappet oplevelse. At få patienten til at føle sig godt tilpas er særlig vigtigt, hvis der er tandlægeskræk med i spillet. For patienter med odontofobi er det helt essentielt at vide præcis hvad der foregår under undersøgelsen, fortæl os derfor endelig, hvis du er nervøs, så vi kan guide dig sikkert igennem behandlingen.

Veluddannede tandlæger sikrer dig et godt resultat

Vores tandlægeteam består af tre klinikassistenter og tre tandlæger, der alle arbejder hårdt på at forbedre mund- og tandhygiejnen blandt patienterne og dermed give dem smilet tilbage på læben. Tandlægefaget er i konstant udvikling, og vi sørger derfor for at efteruddanne vores personale, så de altid kan tilbyde den bedste og mest tidssvarende behandling. Vores høje kvalitet er dog ikke ensbetydende med høje priser. Hos Tandlæge Bodil Diernæs nær Strøby Egede er der altid grund til at smile, også for folk på SU. Vi tilbyder nemlig 10% studierabat, på op til flere frie ydelser, så alle har råd til at gå til tandlægen.

Her finder du os – Tandlæge nær Strøby Egede

Du finder vores klinik på Vestergade 29, 4600 Køge, blot en kort køretur fra Strøby Egede. Benytter du dig af offentlig transport fra Strøby Egede, kan du tage bus 180 mod Køge Station, der går fra Strøby Egede Fortunvej til Køge Station, hvorfra der kun er en gåtur på fem minutter, til du kan træde ind i vores klinik på Vestergade i Køge.

Ønsker du mere information om vores klinik, eller ønsker du at flytte fra din nuværende tandlæge til vores klinik, er du mere end velkommen til at kontakte os via den kontaktformular, der er at finde på vores hjemmeside. Derudover kan du altid få fat på os på telefon 56 65 07 27, vi sidder klar til at besvare dit opkald, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik i Køge – blot et kvarters tid fra Strøby Egede.

Læs vores kundeanmeldelser fra Google