Få smilet tilbage med tandimplantater

En klog mand sagde engang, at et smil er den korteste vej mellem to mennesker, og det havde han så evigt ret i. Men hvad gør man, hvis man mangler én eller flere tænder og derfor ikke er vild med at åbne munden? Læs med her, hvor vi hos Tandlæge Bodil Diernæs forklarer, hvordan tandimplantater kan være vejen til et smukt smil – også selvom man har mistet alle sine egne tænder.  

Smilet som signal

Vores tænder er noget af det første, der bliver lagt mærke til, når vi møder nye mennesker. Et stort smil udsender varme og velvilje og sender i det hele taget et positiv signal til vores omverden. Det er dog ikke alle, der er lige vilde med at smile. Ifølge mediernes opfattelse er et smukt smil nemlig både bredt og hvidt, så mangler man én eller flere af sine naturlige tænder, kan det være grænseoverskridende, ja endda pinligt, at skulle åbne munden alt for meget.

Få genskabt dit tandsæt

Tandlægefaget er heldigvis så avanceret i dag, at ingen behøver at være tandløse ret længe. Med specialfremstillede tandimplantater kan man både opnå det rette udseende og den rette funktion, selvom man har mistet hele sit naturlige tandsæt. Hos Tandlæge Bodil Diernæs har vi patienter fra hele Østsjælland, bl.a. fra Køge, Solrød og Strøby Egede, der opsøger os, når de skal have foretaget en behandling med tandimplantater, fordi de ved, at vi har den rette ekspertise og det rette udstyr til at klare opgaven på behagelig vis.

Et tandimplantat er en titaniumsrod, tilpasset din kæbe og mund, der erstatter den oprindelige tandrod. Lige meget om du har mistet én tand eller dem alle sammen, er det muligt at genskabe det manglende ved hjælp af implantater og naturtro porcelænskroner. Mangler der mange tænder, er det muligt at fastgøre en bro til implantaterne, som kan udgøre hele tandrækken. Vi kan løse selv de vanskeligste problemer i vores klinik i Køge og ved hjælp af en såkaldt tryklåsprotese kan løstsiddende proteser komme til at sidde fuldstændig fast, så du opnår følelsen af ægte, autentiske tænder i både udseende og funktion.

Vil du vide mere om tandimplantater

Stort set alle kan få foretaget en implantatbehandling, både unge og gamle, men det kræver dog at kæbeknoglen, hvori man fastgør implantaterne, har den rette kvalitet. Vil du vide mere om implantatbehandling og finde ud af hvorvidt det er en behandlingsform for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 07 27 eller via den kontaktformular, du finder her på siden, og så vil vi vende tilbage til dig.

Forebyggelse er bedre end behandling

Forebyggelse er bedre end behandling Hvis du ønsker at bevare dine tænder i flot stand resten af livet, er forebyggende tandpleje en af de vigtigste indsatser for at beskytte dine tænder. Plejer du dine tænder grundigt hver dag skaber du det bedste grundlag for sunde...

Har du tandpine?

Har du tandpine? Bestil en tandlægetid Hvis du har tandpine, kan det skyldes flere årsager. Nogle af de mest almindelige årsager til tandpine kan blandt andet være betændelse i en nerve i tanden, en knækket tand, betændelse i rodspidsen på en tand, for mange bakterier...

Tre råd til dig med tandlægskræk

Tre råd til dig med tandlægeskræk Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og tandlægeskræk er en stor gene, som gør et tandlægebesøg til en ubehagelig oplevelse. For at det ikke skal gå ud over tænderne, er der flere ting, man kan være opmærksom på for at komme sin...