Hvornår er det nødvendigt med tandkirurgi?

Lige meget hvor godt man passer på sine tænder og sit tandkød, kan der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at få foretaget en tandkirurgisk operation, men heldigvis er indgrebene langt fra altid så alvorlige, som de lyder. De fleste gyser ved det blotte ord “tandkirurgi”, men tandlægefaget er i dag så udviklet, at stort set alle tandoperationer kan gennemføres både hurtigt og smertevenligt. Læs med her, hvor vi hos Tandlæge Bodil Diernæs i Køge uddyber hvornår og hvordan vi udfører tandkirurgi i vores klinik, så du ikke behøver at være bekymret for en eventuel behandling.

I hvilke situationer benyttes tandkirurgi?

Der kan være mange årsager til, at der er behov for en tandkirurgisk operation, og i mange tilfælde skyldes det faktorer man ikke selv er herre over, fx hvis man skal have fjernet en tand, der er i overskud eller på anden måde i vejen. Nogle af de mest almindelige tandkirurgiske indgreb vi foretager hos Tandlæge Bodil Diernæs er fjernelse af visdomstænder, paradentosebehandlinger samt fjernelse af betændelse og defekter, der har en skadelig effekt. Tandkirurgi er, indrømmet, en mere omfattende behandling end en almindelig tandrensning, men med mangeårig erfaring og det rette udstyr, er de fleste indgreb ren rutine for os og kan derfor overstås uden de store smerter, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din hverdag.

Har du behov for en tandkirurgisk operation?

Det er nødvendigt med tandkirurgi, når et problem er så stort, at det ikke blot kan udbedres med forebyggelse og regelmæssig tandpleje. Er dine visdomstænder ikke brudt ordentligt frem og skaber dette problemer i forhold til din tandstilling? Har du mistet én eller flere tænder og ønsker du derfor at erstatte med implantater? Eller har din paradentose bredt sig til tændernes rodspidser? I så tilfælde er der stor sandsynlighed for, at en behandling med tandkirurgi er den rette vej frem for dig og dit tandsæt.

Vil du vide mere om tandkirurgi, kosmetisk tandpleje eller andre af vores tandbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte Tandlæge Bodil Diernæs i Køge på telefon 56 65 07 27 eller via den kontaktformular, som du finder her på vores hjemmeside.

Forebyggelse er bedre end behandling

Forebyggelse er bedre end behandling Hvis du ønsker at bevare dine tænder i flot stand resten af livet, er forebyggende tandpleje en af de vigtigste indsatser for at beskytte dine tænder. Plejer du dine tænder grundigt hver dag skaber du det bedste grundlag for sunde...

Har du tandpine?

Har du tandpine? Bestil en tandlægetid Hvis du har tandpine, kan det skyldes flere årsager. Nogle af de mest almindelige årsager til tandpine kan blandt andet være betændelse i en nerve i tanden, en knækket tand, betændelse i rodspidsen på en tand, for mange bakterier...

Tre råd til dig med tandlægskræk

Tre råd til dig med tandlægeskræk Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og tandlægeskræk er en stor gene, som gør et tandlægebesøg til en ubehagelig oplevelse. For at det ikke skal gå ud over tænderne, er der flere ting, man kan være opmærksom på for at komme sin...