Kosmetisk tandbehandling – hvad er det og hvorfor får man det?

Hos Tandlæge Bodil Diernæs har vi, ligesom så mange andre steder, i de seneste år oplevet en stigende interesse for kosmetisk tandpleje. I dette indlæg vil vi derfor berøre de vigtigste aspekter af behandlingen, både hvilke indgreb man kan få foretaget og hvilke overvejelser man skal gøre sig omkring disse. Vil du høre mere eller bestille tid til en kosmetisk tandbehandling kan du kontakte os på telefon 56 65 07 27.

Større fokus på udseende

I vores samfund er der stort fokus på udseende og mange ønsker at ligne de idealer de ser på fjernsynet og i bladene med store, hvide, snorlige smil. Det er dog ikke alle der er blevet skænket dette fra naturens side, og det er her kosmetisk tandbehandling kommer ind i billedet.

Tandblegning

Efterhånden som man bliver ældre, bliver ens tænder misfarvede, dette sker for alle, men det går særligt hurtigt, hvis man dagligt indtager store mængder kaffe, te, rødvin eller andre mad- og drikkevarer med et højt indhold af farvestof. Vi foretager professionel tandblegning i vores klinik i Køge, og bruger selvfølgelig kun godkendte materialer og teknikker, så du ikke skal frygte for dine tænders sundhed, når du ønsker et hvidt smil.

Hvilke overvejelser skal man gøre sig om kosmetisk tandpleje?

Når det kommer til kosmetisk tandbehandling gælder sætningen: “Alt med måde”. Selvfølgelig kan det være flot at have skinnende hvide tænder, men det allervigtigste er dog at have sunde tænder. Ligesom med så mange andre aspekter af livet kan overdreven brug være farligt, og bleger man sine tænder hele tiden, har dette selvfølgelig også en skadelig effekt. Men i begrænsede mængder kan det dog være et flot og frisk pust til ens udseende.
Vil du vide mere om muligheden for kosmetisk tandbehandling i Køge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 65 07 27 eller skrive til os gennem vores kontaktformular.

Forebyggelse er bedre end behandling

Forebyggelse er bedre end behandling Hvis du ønsker at bevare dine tænder i flot stand resten af livet, er forebyggende tandpleje en af de vigtigste indsatser for at beskytte dine tænder. Plejer du dine tænder grundigt hver dag skaber du det bedste grundlag for sunde...

Har du tandpine?

Har du tandpine? Bestil en tandlægetid Hvis du har tandpine, kan det skyldes flere årsager. Nogle af de mest almindelige årsager til tandpine kan blandt andet være betændelse i en nerve i tanden, en knækket tand, betændelse i rodspidsen på en tand, for mange bakterier...

Tre råd til dig med tandlægskræk

Tre råd til dig med tandlægeskræk Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og tandlægeskræk er en stor gene, som gør et tandlægebesøg til en ubehagelig oplevelse. For at det ikke skal gå ud over tænderne, er der flere ting, man kan være opmærksom på for at komme sin...