Tandlæge i Køge Tandlæge i Køge

Kosmetisk tandbehandling – Hvad er det og hvorfor får man det?

Hos Tandlæge Bodil Diernæs har vi, ligesom så mange andre steder, i de seneste år oplevet en stigende interesse for kosmetisk tandpleje. I dette indlæg vil vi derfor berøre de vigtigste aspekter af behandlingen, både hvilke indgreb man kan få foretaget og hvilke overvejelser man skal gøre sig omkring disse. Vil du høre mere eller bestille tid til en kosmetisk tandbehandling kan du kontakte os på telefon 56 65 07 27.

Unge og tandpleje

Flere og flere unge skipper de regelmæssige tandlægebesøg, hvilket er skyld i både fremskredne tandsygdomme og unødvendigt store regninger. Hos Tandlæge Bodil Diernæs giver vi 10% studierabat på frie ydelser og forklarer i dette blogindlæg, hvorfor det ikke kan betale sig at udskyde det uundgåelige.

Tandpleje i børnehøjde

Alle undersøgelser viser, at gode vaner grundlægges i barndommen, så det er aldrig for tidligt at lære dit barn om ordentlig tandpleje. Børn bliver påvirket af, hvad de ser i hjemmet, og som forældre har man derfor pligt til at gå forrest, når det kommer til tandbørstning, tandtråd og tandlægebesøg. Er du i tvivl om, hvordan du skal lære belære dit barn om vigtigheden af ordentlig mund- og tandhygiejne? Læs med her, hvor vi hos Tandlæge Bodil Diernæs deler ud af vores bedste råd.

Få smilet tilbage med tandimplantater

En klog mand sagde engang, at et smil er den korteste vej mellem to mennesker, og det havde han så evigt ret i. Men hvad gør man, hvis man mangler én eller flere tænder og derfor ikke er vild med at åbne munden? Læs med her, hvor vi hos Tandlæge Bodil Diernæs forklarer, hvordan tandimplantater kan være vejen til et smukt smil – også selvom man har mistet alle sine egne tænder.  

Hvornår er det nødvendigt med tandkirurgi?

Lige meget hvor godt man passer på sine tænder og sit tandkød, kan der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at få foretaget en tandkirurgisk operation, men heldigvis er indgrebene langt fra altid så alvorlige, som de lyder. De fleste gyser ved det blotte ord “tandkirurgi”, men tandlægefaget er i dag så udviklet, at stort set alle tandoperationer kan gennemføres både hurtigt og smertevenligt. Læs med her, hvor vi hos Tandlæge Bodil Diernæs i Køge uddyber hvornår og hvordan vi udfører tandkirurgi i vores klinik, så du ikke behøver at være bekymret for en eventuel behandling.

Derfor er fluor så godt for vores tænder

Da fluor i tandpastaen blev opfundet, skete der et drastisk fald af huller i tænderne, og antallet af mennesker, der skulle have gebis i en ung alder, faldt også markant. Fluorholdig tandpasta er meget vigtigt i forhold til forebyggelse af huller i tænderne, da det beskytter tænderne på en helt anden måde end ellers muligt.

Myter om tænder og tandpleje

Der findes et hav af myter om tandpleje og tænder, og det kan være svært at finde rundt i rigtigt og forkert. Derfor af- og bekræfter vi her en række myter, som du måske er stødt på.

Tre råd til dig med tandlægeskræk

Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og tandlægeskræk er en stor gene, som gør et tandlægebesøg til en ubehagelig oplevelse. For at det ikke skal gå ud over tænderne, er der flere ting, man kan være opmærksom på for at komme sin frygt til livs. Det kan nemlig have stor betydning for tænderne, hvis man undgår tandlægebesøg, som bliver resultatet for nogle.

Hvis man lider af tandlægeskræk, vil mange være tilbageholdende med at komme til både de regelmæssige eftersyn og også til eventuelle nødvendige behandlinger. Mangel på behandling og pleje af tænderne vil for det meste forværre tandproblemerne, så behovet for et tandlægebesøg bliver større, og behovet for behandling dermed også bliver større. Det er derfor en stor gave for dig selv, hvis du kan hjælpe dig selv til at tage det første skridt mod en god forebyggende pleje af tænderne.

Hvis du lider af tandlægeskræk, og du gerne vil bryde den onde cirkel, så det ikke længere skal være ubehageligt for dig at gå til tandlæge, er der flere ting, du kan gøre.

Har du tandpine?

Bestil en tandlægetid

Hvis du har tandpine, kan det skyldes flere årsager. Nogle af de mest almindelige årsager til tandpine kan blandt andet være betændelse i en nerve i tanden, en knækket tand, betændelse i rodspidsen på en tand, for mange bakterier på tænder og tandkød, som giver smerter fra tandkødet. Eller en visdomstand, der ikke er plads til, eller som har sat sig forkert.

Hvis du oplever smerter i tænder eller tandkød er det en god idé hurtigt at få en tandlægetid, så problemet kan blive afhjulpet. Hos mange tandlæger er det muligt at få en akut tandlægetid, hvis tandproblemerne er presserende som ved for eksempel stærke smerter. Hvis du har tandpine, og du gerne vil hurtigt i kontakt med en god tandlæge, er du altid velkommen til at kontakte Tandklinikken Bodil Diernæs.

Praktisk info

Tandlæge Bodil Diernæs ApS
Vestergade 29
4600 Køge
56 65 07 27
bodildiernaes@mail.dk

Sitemap
Privatlivspolitik

Anmeld Tandlæge Bodil Diernæs på Google

Åbningstider

FormiddagEftermiddag
Mandag8.00-12.3013.00-17.00
Tirsdag8.00-12.3013.00-18.00
Onsdag8.00-12.3013.00-16.00
Torsdag8.00-12.3013.00-17.00
Fredag8.00-12.3013.00-16.00

Her bor vi